Ga terug

Keto Koffie Koekje

Zachte volle bodem van amandelmeel met 2 lagen van Cheesecake en Cacaopoeder.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
1 uur
Totale tijd 1 uur 40 minuten
Gang gebak, snack, snoep
Keuken Keto
Porties 16 stuks

Equipment

  • Ovenschaaltje 20x20 cm

Ingrediënten
  

Amandelmeelbodem

  • 200 gram amandelmeel
  • 8 eetlepels roomboter gesmolten
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • 30 gram erythritol poedersuiker

Cheesecakelaag

  • 450 gram roomkaas
  • 2 eieren
  • 50 gram Erythritol poedersuiker
  • 2 eetlepels oplosbare koffie bv Nespresso
  • 1 theelepel vanille extract of 1 mespunt verse vanillepoeder

Cacaotopping

  • 1 eetlepel cacaopoeder

Instructies
 

Bodem van amandelmeel

  • Zet de oven aan op 175 graden
  • Smelt de roomboter en meng deze met de amandelmeel, cacaopoeder en de zoetstof. Kneed even goed met je handen tot deeg
  • Bekleed een ovenschaal van ongeveer 20x20 met bakpapier en verdeel het deeg stevig over de bodem met de palm van je hand
  • Zet in de oven voor 8 minuten en laat even afkoelen

Laag van Cheesecake

  • Mix alle ingrediënten tot een mooie massa en verdeel over de bodem
  • Zet terug in de oven voor 25 minuten en laat daarna even afkoelen voordat je deze aftopt met de cacao

Cacaolaag

  • Na het afkoelen verdeel je de cacao met een zeefje over de Cheesecakelaag
  • Zet nu in de koelkast voor ongeveer een uur
  • Enjoy!

Notities

Deze heerlijke Koffie Koekjes zijn eenvoudig te maken en rijk aan een heerlijke, volle mokkasmaak. 
Eet gezond, blijf gezond!
Trefwoord Cheesecake, chocola, koekje, suikervrij