Keto Koffie Koekje
Zachte volle bodem van amandelmeel met 2 lagen van Cheesecake en Cacaopoeder.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
1 uur uur
Totale tijd 1 uur uur 40 minuten min
Gang gebak, snack, snoep
Keuken Keto
Amandelmeelbodem
- 200 gram amandelmeel
- 8 eetlepels roomboter gesmolten
- 3 eetlepels cacaopoeder
- 30 gram erythritol poedersuiker
Cheesecakelaag
- 450 gram roomkaas
- 2 eieren
- 50 gram Erythritol poedersuiker
- 2 eetlepels oplosbare koffie bv Nespresso
- 1 theelepel vanille extract of 1 mespunt verse vanillepoeder
Bodem van amandelmeel
Zet de oven aan op 175 graden
Smelt de roomboter en meng deze met de amandelmeel, cacaopoeder en de zoetstof. Kneed even goed met je handen tot deeg
Bekleed een ovenschaal van ongeveer 20x20 met bakpapier en verdeel het deeg stevig over de bodem met de palm van je hand
Zet in de oven voor 8 minuten en laat even afkoelen
Deze heerlijke Koffie Koekjes zijn eenvoudig te maken en rijk aan een heerlijke, volle mokkasmaak.
Eet gezond, blijf gezond!
Trefwoord Cheesecake, chocola, koekje, suikervrij