Vanille en Chocolade muffins uit de airfryer
Suikervrij Muffins gemaakt in de airfryer
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 25 minuten min
Totale tijd 35 minuten min
Gang dessert, snack
Keuken Keto
- 200 gram amandelmeel
- 2 stuks eieren
- 100 gram erythritol poedersuiker
- 1 theelepel wijnsteenbakpoeder
- 120 ml amandelmelk ongezoet
- 60 gram grasboter of kokosolie gesmolten
- 1 eetlepel appelciderazijn voor het rijzen
- 1 theelepel Vanille essence
- 1 snufje zout
- 45 gram cacaopoeder voor 4 muffins organic/raw
Meng alle ingrediƫnten behalve de cacaopoeder goed met elkaar
Verwarm de airfryer op 160 graden
Verdeel nu het deeg over 4 muffinvormpjes
Voeg nu de cacaopoeder toe aan het deeg en verdeel dit over de overige 4 muffinvormpjes
Zet voor ongeveer 25 minuten in de airfryer, controleer met een houten stokje of het de muffins gaar van binnen zijn, het stokje moet er droog uitkomen
Eet smakelijk!
Deze muffins maakte in met Koningsdag maar kunnen natuurlijk zonder oranje glazuur elke dag gegeten worden, ze zijn verrukkelijk! Bakken in de airfryer is lekker snel en een goed alternatief voor de oven. Heb je geen airfryer bak ze dan in de oven op 175 graden in 30 minuten gaar.
Eet gezond, blijf gezond!
Trefwoord keto, muffins, snack