Vanille en Chocolade muffins uit de airfryer
Suikervrij Muffins gemaakt in de airfryer
Equipment
- Airfryer
- 8 siliconen muffinvormpjes
Ingrediënten
- 200 gram amandelmeel
- 2 stuks eieren
- 100 gram erythritol poedersuiker
- 1 theelepel wijnsteenbakpoeder
- 120 ml amandelmelk ongezoet
- 60 gram grasboter of kokosolie gesmolten
- 1 eetlepel appelciderazijn voor het rijzen
- 1 theelepel Vanille essence
- 1 snufje zout
- 45 gram cacaopoeder voor 4 muffins organic/raw
Instructies
- Meng alle ingrediënten behalve de cacaopoeder goed met elkaar
- Verwarm de airfryer op 160 graden
- Verdeel nu het deeg over 4 muffinvormpjes
- Voeg nu de cacaopoeder toe aan het deeg en verdeel dit over de overige 4 muffinvormpjes
- Zet voor ongeveer 25 minuten in de airfryer, controleer met een houten stokje of het de muffins gaar van binnen zijn, het stokje moet er droog uitkomen
- Eet smakelijk!
Notities
Deze muffins maakte in met Koningsdag maar kunnen natuurlijk zonder oranje glazuur elke dag gegeten worden, ze zijn verrukkelijk! Bakken in de airfryer is lekker snel en een goed alternatief voor de oven. Heb je geen airfryer bak ze dan in de oven op 175 graden in 30 minuten gaar.
Eet gezond, blijf gezond!