
Keto Ontbijttaartje
Krokante bodem van amandelmeel en kaneel met een topping van griekse yoghurt en rood fruit.
Equipment
- 3 taartvormpjes van ongeveer 8 cm
Ingrediënten
Bodem
- 100 gram amandelmeel
- 45 gram roomboter op kamertemperatuur
- 30 gram ery bronze bruine suikervervanger
- 2 theelepels vanille essence
- 1 theelepel kaneel
- 1 snufje zout
Topping
- 9 eetlepels kokos- of griekse yoghurt 3 eetlepels per taartje
- 1 eetlepel Erythritol poedersuiker
- 1 theelepel vanille essence
- mix van rood fruit naar keuze
Extra
- 1 toefje slagroom opgeklopt
Instructies
Bodem van amandelmeel
- Zet de oven aan op 180 graden
- Mix alle ingrediënten en maak er een deegbal van met je handen of met een machine
- Vet de taartvormpjes in met boter en verdeel het deeg over de vormpjes
- Zet in de oven voor 15 minuten of totdat deze mooi goudbruin kleurt
- Laat afkoelen
Topping
- Meng de griekse yoghurt met de zoetstof en de vanille essence
- Verdeel dit over de 3 taartvormpjes met het rode fruit naar keuze
Extra
- Voeg een heerlijk wolkje slagroom toe
- Enjoy!
Notities
Helemaal trendy zijn deze ontbijttaartjes, niet meer wachten op een feestje maar er zelf een feestje van maken.
Eet gezond, blijf gezond!
Voedingswaarde
Serving: 1stukKoolhydraten: 6g
Heb jij het Keto Start Magazine al? https://patriciakorssen.nl/shop/
Ziet er heerlijk uit, maar gaat er geen ei in de bodem?
Nee hoeft er niet in 🙂