Breath In, Breath Out!

Ik wil een Intake

Coaching

Soms loop je even vast en ben je op zoek naar meer inzicht in wat je nu nodig hebt of welke volgende stap je zou kunnen maken om je doel te bereiken. Tijdens de intake luister ik naar jouw verhaal en bespreken we wat jij nu nodig hebt. Er zijn verschillende methodieken waarmee ik jou kan helpen die volgende stap te nemen.

Herken jij onderstaande issues die nu spelen in jouw leven?

  • Een moeizame relatie met je partner
  • Problemen met familieleden
  • Issues met je collega’s of leidinggevenden
  • Vermoeidheid, piekeren, spanning, hoofdpijn, weinig energie, prikkelbaar of slapeloosheid
  • Moeite om je eigen grenzen aan te geven
  • Je voelt je onzeker of je hebt moeite met het maken van keuzes
  • Je wilt graag ontwikkelen maar weet nog niet hoe

We gaan samen bouwen aan een oplossing die voor jou werkt. Stap voor stap gaan we kijken en ervaren hoe we jou naar de gewenste situatie kunnen brengen.

 

Geloof dat je het kan en je bent al halverwege!

 

 

Mijn Coach Methodieken

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methodiek die inzicht geeft in het gedrag van mensen. Waar dit gedrag vandaan komt, vaak is dit op onbewust niveau, en hoe je door patronen te doorbreken dit gedrag kan veranderen.

Neuro gaat over het proces in je hersenen. Linguïstisch staat voor de taal die je gebruikt. Programmeren gaat over patronen en de levenservaring die je in je leven hebt opgebouwd.

Met deze methodiek leer je jezelf beter kennen en ga je het gedrag van anderen herkennen. Door herkenning van dit proces gaat het jou energie besparen en kun je dichter bij jezelf blijven.

 

Oplossingsgericht Werken

Bij oplossingsgericht werken wordt de aandacht gericht op het vinden van de eigen oplossing. Door de juiste vragen te stellen word je geholpen de juiste oplossingen te vinden die gaan helpen om jouw doel te bereiken. Oplossingsgerichte therapie houdt zich dan ook niet bezig met het onderzoeken van de problemen of de oorzaken hiervan.

De methodiek gaat ervan uit dat jij prima in staat bent om zelf weer verder te komen. Het helpt jou weer grip te krijgen op de situatie, door te kijken naar wat echt effectief is. Hierdoor kan je met oplossingsgericht werken in korte tijd doelen bereiken.

Systemisch werken

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem (bijvoorbeeld in je gezin van herkomst) en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

Een bekende vorm van systemisch werk is de familieopstelling. Het blijkt dat veel mensen in hun dagelijks leven onbewust dingen denken, doen en laten vanwege de familie waar ze uit komen. Met een opstelling kan er veel duidelijk worden over bijvoorbeeld hiërarchie, loyaliteit, geheimen of identificatie met iemand anders. Door een opstelling te doen krijg je nieuwe inzichten!

Ik keek er iedere keer weer naar uit om met Patricia in gesprek te gaan. Ze kan als geen ander luisteren en gaf mij heldere inzichten en verrassende adviezen. Ze houdt je een spiegel voor, geeft je concrete handvatten en praktische tips waarmee je direct aan de slag kan. Hierdoor ben ik mentaal sterker geworden en heb ik de juiste keuzes kunnen maken. Patricia heeft een doelgerichte ‘no-nonsens’ aanpak waar je écht wat mee kan!

Sandra Horst