Over Patricia

Persoonlijk

Ik ben moeder, partner, zus, dochter maar tegenwoordig vooral kattenbediende van 3, met liefde. Ik hou van dieren en zet mij daar ook voor in.

Ik reis graag naar vooral warme landen waarbij Griekenland mijn hart heeft gestolen. In de zomer kan je mij daar vaak vinden om samen met een vriendin huwelijken onder de Griekse zon te organiseren. Dit voor stellen die graag willen trouwen op het strand of in de bergen. Meer informatie hoe je in Griekenland kan trouwen vind je hier.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van depressies, hypoglykemie en het hebben van veel overgewicht hierdoor. Ik heb veel studies gevolgd om mij te specialiseren in de psyche en de gezondheid van de mens. Multi gepassioneerd, over al deze onderwerpen, vind ik het dan ook leuk om deze naast elkaar in de praktijk uit te voeren.

 

 

Zakelijk

Ik heb jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als Project Manager, Proces-Keten Manager, Innovatie Manager en Teamcoach. Sinds een aantal jaar ben ik ook ondernemer.

Jaren geleden begon ik aan een cursus Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en was gelijk hooked! Met NLP krijg je inzicht in het gedrag van mensen, dat vond ik zo fascinerend dat ik daar meer van wilde weten. Een paar jaar geleden heb ik de Master afgerond en sinds vorig jaar ben ik ook  Coach.

Om meer te gaan werken in vrijheid volgde ik een opleiding voor Virtual Professionals. Ik werk nu online samen met ondernemers en ontzorg door diverse zaken over te nemen.

Ik ben enorm eager en een echte doener. Mijn kennis deel ik graag met jou!