Keto Ontbijttaartje
Krokante bodem van amandelmeel en kaneel met een topping van griekse yoghurt en rood fruit.
Voorbereidingstijd 30 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 1 uur uur
Gang Ontbijt, snack, snoep
Keuken Keto
Bodem
- 100 gram amandelmeel
- 45 gram roomboter op kamertemperatuur
- 30 gram ery bronze bruine suikervervanger
- 2 theelepels vanille essence
- 1 theelepel kaneel
- 1 snufje zout
Topping
- 9 eetlepels kokos- of griekse yoghurt 3 eetlepels per taartje
- 1 eetlepel Erythritol poedersuiker
- 1 theelepel vanille essence
- mix van rood fruit naar keuze
Extra
- 1 toefje slagroom opgeklopt
Bodem van amandelmeel
Zet de oven aan op 180 graden
Mix alle ingrediënten en maak er een deegbal van met je handen of met een machine
Vet de taartvormpjes in met boter en verdeel het deeg over de vormpjes
Zet in de oven voor 15 minuten of totdat deze mooi goudbruin kleurt
Laat afkoelen
Helemaal trendy zijn deze ontbijttaartjes, niet meer wachten op een feestje maar er zelf een feestje van maken.
Eet gezond, blijf gezond!
Trefwoord ontbijt, suikervrij, taart