Kabeljauw met Zeekraal
Een simpel gerecht van kabeljauw en zeekraal bomvol gezonde voedingsstoffen.
Ingrediënten
- 2 stuks kabeljauwfilet
- 100 gram zeekraal
- 1 eetlepel grasboter
- 1 eetlepel kokosolie
- peper en zout
Instructies
- Smelt de grasboter in een koekenpan
- Kruid de kabeljauw met zout en peper
- Bak de vis 3 minuten en keer om voor nog 3 minuten, zet laag en laat nog even 2 minuten nagaren
- Smelt de kokosolie in een wok
- Wok de zeekraal voor ongeveer 1 minuut
Notities
Kabeljauw behoort tot de magere vissoorten en bevat belangrijke voedingsstoffen waaronder omega 3 vetzuren, vitaminen en mineralen. Met name omega de vitamines A, B2, B12 en D en de mineralen magnesium, ijzer, en calcium zijn in kabeljauw aanwezig.
Eet gezond, blijf gezond!