Chocolade Cheesecake VetBom
Een heerlijke tussendoortje van cheesecake met een topping van chocolade om de zoetbehoefte te voldoen of meer vet aan je dieet toe te voegen.
Ingrediënten
Cheesecake basis
- 30 gram grasboter gesmolten
- 75 gram roomkaas classic van de lidl
- 1 eetlepel Erythritol poedersuiker Green Sweet
- 30 gram kokosolie
- 1 dopje vanille essence
Chocolade topping
- 1 eetlepel cacao rauw
- 60 gram kokosolie gesmolten
- 3 druppels stevia chocola
- 1 eetlepel Erythritol poedersuiker Green Sweet
Instructies
Cheesecake basis
- Smelt de grasboter in een pannetje of op lage temperatuur in de magnetron
- Meng de roomkaas en de boter goed door elkaar met een elektrische mixer
- Voeg de kokosolie, vanille en poedersuiker toe en mix nog even goed door
- Verdeel deze over de muffin vormpjes en druk met een bolle lepel even goed aan
- Zet nu in de vriezer voor 20 minuten
Chocolade topping
- Smelt de kokosolie
- Voeg de cacao, poedersuiker en de druppels toe en mix even goed met elkaar
- Haal de basis na 20 minuten uit de vriezer en voeg de topping toe
- Laat ze nu voor 4 uur invriezen zodat ze een goede bite krijgen
Notities
Deze vetbommen zijn zo romig van smaak, je proeft echte cheesecake met een harde chocolade bite! Wanneer je zoetbehoefte hebt of wat meer vet aan je dieet wilt toevoegen dan zijn deze snacks ideaal. Bewaar ze in de vriezer.
Eet gezond, blijf gezond.