Chocolade Cheesecake VetBom

Een heerlijke tussendoortje van cheesecake met een topping van chocolade om de zoetbehoefte te voldoen of meer vet aan je dieet toe te voegen.
Voorbereidingstijd 25 min
Bereidingstijd 4 uur
Totale tijd 4 uur 25 min
Gang snack, Tussendoortje
Keuken Keto
Porties 6 stuks
Koolhydraten 0.5 g

Ingrediënten
  

Cheesecake basis

Chocolade topping

  • 1 eetlepel cacao rauw
  • 60 gram kokosolie gesmolten
  • 3 druppels stevia chocola
  • 1 eetlepel Erythritol poedersuiker Green Sweet

Instructies
 

Cheesecake basis

  • Smelt de grasboter in een pannetje of op lage temperatuur in de magnetron
  • Meng de roomkaas en de boter goed door elkaar met een elektrische mixer
  • Voeg de kokosolie, vanille en poedersuiker toe en mix nog even goed door
  • Verdeel deze over de muffin vormpjes en druk met een bolle lepel even goed aan
  • Zet nu in de vriezer voor 20 minuten

Chocolade topping

  • Smelt de kokosolie
  • Voeg de cacao, poedersuiker en de druppels toe en mix even goed met elkaar
  • Haal de basis na 20 minuten uit de vriezer en voeg de topping toe
  • Laat ze nu voor 4 uur invriezen zodat ze een goede bite krijgen

Notities

Deze vetbommen zijn zo romig van smaak, je proeft echte cheesecake met een harde chocolade bite! Wanneer je zoetbehoefte hebt of wat meer vet aan je dieet wilt toevoegen dan zijn deze snacks ideaal. Bewaar ze in de vriezer. 
Eet gezond, blijf gezond.

Voedingswaarde

Serving: 6StuksKoolhydraten: 0.5g
Trefwoord Fat Bomb, keto, vetbom
Heb je het recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebooken tag mij op @patriciakorssen