Zadenbrood met Rozemarijn en Zeezout

Dit zadenbrood is lekker als ontbijt of lunch maar ook als toast bij de borrel.
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 55 min
Totale tijd 1 uur 5 min
Gang Bijgerecht, Lunch, Ontbijt
Keuken Keto
Porties 22 Sneetjes
Koolhydraten 2.7 g

Ingrediënten
  

  • 100 gram zonnebloempitten
  • 100 gram pompoenpitten
  • 100 gram lijnzaad heel of gebroken
  • 50 gram hazelnoten
  • 50 gram hennepzaad met schil
  • 50 gram walnoten
  • 30 gram sesamzaad
  • 3 eieren
  • 4 eetlepels kokosolie
  • rozemarijn en zeezout naar smaak

Instructies
 

  • Zet de oven op 150 graden
  • Laat de kokosolie even smelten en iets afkoelen
  • Meng alle noten en zaden en voeg de rozemarijn en zeezout toe
  • Klop de eieren en meng met de kokosolie
  • Meng nu alles met elkaar en bekleed een cakeblik met bakpapier
  • Stort de mix in het bakblik en druk goed aan met een lepel
  • Bak in de oven voor 55 minuten en laat afkoelen voordat je het brood gaat snijden, wanneer deze te warm is gaat het afbrokkelen

Notities

Ik heb uit dit heerlijke zaden en notenbrood 22 sneetjes kunnen snijden van ongeveer 0,5 cm. Bewaar ze 1 week in een afgesloten doos in de koelkast of je kunt ze 3 maanden invriezen.
Weet wat je eet dan proef je meer!

Voedingswaarde

Serving: 1SneetjeKoolhydraten: 2.7g
Trefwoord keto, koolhydraatarm, suikervrij, zadenbrood
Heb je het recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebooken tag mij op @patriciakorssen