Palmini Carbonara
Keto Spaghetti van Palmini met kaassaus
Ingrediënten
- 1 blik Palmini Linguine spaghetti vervanger gemaakt uit het hart van palm
- 100 gram spekreepjes
- 125 gram champignons gesneden
- 125 ml slagroom ongeslagen
- 40 gram parmezaanse kaas geraspt
- 1 kleine ui fijn gesneden
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel kokosolie om in te bakken
- peper en zout na smaak
Instructies
- Spoel de Palmini Liguine af in een zeef en laat even uitlekken
- Bak de ui en knoflook ongeveer voor 2 minuten in een koekenpan
- Bak nu de champions en het spek mee totdat het spek lekker krokant is
- Schep het overtallige vocht van de champions uit de pan
- Voeg al roerend de slagroom en de parmezaanse kaas toe, kook voor ongeveer 2 minuten zodat de slagroom kan indikken
- Breng op smaak met peper en zout
- Voeg nu de Palmini spagetti toe en roer even voor een minuutje door
- Schep op, eet smakelijk!
Notities
Er zijn veel vervangers voor pasta maar deze is mijn favoriet. De structuur en de smaak zijn heerlijk en lijkt bijna op echte spaghetti. De Palmini slierten hoef je niet te koken of bakken en kan je zo bij de saus voegen om warm te worden. Hou je toch van een zachtere spaghetti, kook ze dan even in een beetje water voor ongeveer 3 tot 7 minuten.
Eet gezond, blijf gezond!