Oh' Choc CheeseCake

Patricia Korssen
Een heerlijke cheesecake met een topping van Oh' Choc chocoladesaus!
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang dessert, snack, snoep
Keuken Keto
Porties 2 stuks

Equipment

  • 2 jars of glazen

Ingrediënten
  

Cheesecakelaag

  • 40 ml slagroom ongeslagen
  • 85 gram roomkaas
  • 30 gram creme fraiche
  • 20 gram poedersuiker erythritol
  • 2 eetlepels vers citroensap
  • 1 theelepel vanille essence

Chocolade toplaag

  • 4 theelepels Oh' Choc chocoladesaus van Steviala
  • 2 stuks aardbeien

Instructies
 

Cheesecakelaag

  • Klop de room met de poedersuiker stijf
  • Mix met een handmixer de roomkaas luchtig samen met de creme fraiche, citroensap en de vanille essence
  • Spatel langzaam beetje bij beetje de slagroom door de roomkaasmix totdat alles mooi gemengd maar nog steeds luchtig is
  • Verdeel dit over de 2 jars of glazen

Chocolade toplaag

  • Verdeel de Oh' Choc chocoladesaus over de glazen en maak af met de aardbei
  • Je kan dit wat koeler laten worden in de koelkast of gelijk opeten
  • Enjoy!

Notities

Ik kreeg de mooie jars van mijn geliefde en er moest natuurlijke cheesecake in, smullen! De chocoladesaus Oh' Choc van Steviala geeft er net even een extra dimensie aan en is een aanrader. 
Eet gezond, blijf gezond!
Trefwoord Cheesecake, chocola, keto, suikervrij