Chocolade Fudge KetoBars
Deze chocoladerepen zijn vrij van noten en zonder suiker. Gemaakt van roomboter, zonnebloempitten, eiwitten en cacao.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
1 uur uur
Totale tijd 1 uur uur 15 minuten min
Gang Nagerecht, snack, Tussendoortje
Keuken Keto
ChocoladeBar
- 160 gram Roomboter op kamertemperatuur
- 115 gram Zonnebloempitten
- 120 gram Zonnebloempasta raw organic
- 75 gram Eiwitpoeder
- 85 gram Cacaopoeder raw
- 80 gram Erythritol poedersuiker
- 1 snufje Zout
Topping
- 50 gram Chocolade 85%
- 1 eetlepel Roomboter
Chocolade Bar
De roomboter moet op kamertemperatuur zijn voordat je begint
Meng alle ingrediƫnten voor de ChocoladeBar in een keukenmachine, schraap een aantal keren de zijkanten en laat mixen tot een gladde massa
Gebruik bakpapier in de ovenschaal en verspreid de mix met de bolle kant van een lepel en druk goed aan
Laat 30 minuten afkoelen in de koelkast
Snijd nu eerst 8 repen en snijd deze dan door het midden voor 16 stuks
Topping
Smelt de chocolade met roomboter au bain marie in een schaaltje
Dompel de onderkant van de repen in de chocolade en zet deze terug op het bakpapier zodat dit weer hard kan worden
Besprenkel dan de overgebleven gesmolten chocolade over de repen en laat ze afkoelen in de koelkast
Geniet met mate van deze verrukkelijke chocoladebars
Ik kan niet van deze bars afblijven, dit zijn echt de allerlekkerste ketobars die ik ooit heb gemaakt. Je kan ze 5 dagen bewaren buiten de koelkast in een afgesloten doos, 2 weken in de koelkast of 1 maand in de vriezer.
Eet gezond, blijf gezond!
Trefwoord bar, chocola, keto