Mix de eiwitten met de wijnsteenbakpoeder in een grote schaal met een elektrische mixer totdat het beslag goed stijf is
Meng nu het eiwitpoeder en de kruiden er kort doorheen
Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray in met avocado- of olijfolie
Verdeel de eiwitten over de plaat
Zet in de oven voor 10 minuten totdat het deeg gerezen is
Haal uit de oven en smeer in met tomatensaus en beleg met alles wat je lekker vindt. Zet nog even terug in de oven voor 10 minuten.
Deze pizza is belegd met tomatensaus, salami, ham, galapeno's en oude kaas.
Eet smakelijk!
Notities
Dit eiwitdeeg is een ontdekking van Maria Emmerich! Je kan er van maken; pizzabodem, brood, bolletjes, cake. En het hele deeg is slechts 1 koolhydraat zonder beleg. Ook te maken als zoete variant, zie hiervoor mijn recept 'Pizza Ontbijt'.Eet gezond, blijf gezond!