Pizza van Pure Eiwitten

Een pizza gemaakt van vloeibare eiwitten en kruiden
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 30 min
Gang dessert, snack
Keuken Keto
Porties 6 punten
Koolhydraten 0.4 g

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Zet de oven op 170 graden
  • Mix de eiwitten met de wijnsteenbakpoeder in een grote schaal met een elektrische mixer totdat het beslag goed stijf is
  • Meng nu het eiwitpoeder en de kruiden er kort doorheen
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray in met avocado- of olijfolie
  • Verdeel de eiwitten over de plaat
  • Zet in de oven voor 10 minuten totdat het deeg gerezen is
  • Haal uit de oven en smeer in met tomatensaus en beleg met alles wat je lekker vindt. Zet nog even terug in de oven voor 10 minuten.
  • Deze pizza is belegd met tomatensaus, salami, ham, galapeno's en oude kaas.
  • Eet smakelijk!

Notities

Dit eiwitdeeg is een ontdekking van Maria Emmerich! Je kan er van maken; pizzabodem, brood, bolletjes, cake. En het hele deeg is slechts 1 koolhydraat zonder beleg. Ook te maken als zoete variant, zie hiervoor mijn recept 'Pizza Ontbijt'.
Eet gezond, blijf gezond!

Voedingswaarde

Serving: 1PuntCaloriën: 22kcalKoolhydraten: 0.4gEiwitten: 10g
Trefwoord keto, Pizza
Heb jij het Keto Start Magazine al? https://patriciakorssen.nl/shop/