Oh' Choc CheeseCake
Patricia Korssen
Een heerlijke cheesecake met een topping van Oh' Choc chocoladesaus!
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang dessert, snack, snoep
Keuken Keto
Cheesecakelaag
- 40 ml slagroom ongeslagen
- 85 gram roomkaas
- 30 gram creme fraiche
- 20 gram poedersuiker erythritol
- 2 eetlepels vers citroensap
- 1 theelepel vanille essence
Chocolade toplaag
- 4 theelepels Oh' Choc chocoladesaus van Steviala
- 2 stuks aardbeien
Cheesecakelaag
Klop de room met de poedersuiker stijf
Mix met een handmixer de roomkaas luchtig samen met de creme fraiche, citroensap en de vanille essence
Spatel langzaam beetje bij beetje de slagroom door de roomkaasmix totdat alles mooi gemengd maar nog steeds luchtig is
Verdeel dit over de 2 jars of glazen
Ik kreeg de mooie jars van mijn geliefde en er moest natuurlijke cheesecake in, smullen! De chocoladesaus Oh' Choc van Steviala geeft er net even een extra dimensie aan en is een aanrader.
Eet gezond, blijf gezond!
Trefwoord Cheesecake, chocola, keto, suikervrij