Virtueel Support

Wil jij meer vrijheid als ondernemer om te doen waar je goed in bent? Ik kan taken van je overnemen en denk graag met je mee zodat jij jouw bedrijf kan laten ontwikkelen en groeien. Samen kom je verder!

 

Maak een afspraak in mijn agenda

Virtual Professional

Ik ben een ervaren ondernemer en professional die gespecialiseerde kennis heeft in de hele zakelijke keten. Ik neem taken van jou over zodat jij als ondernemer meer tijd hebt om te doen waar je goed in bent.

Mijn expertise:
– Operationele zaken zoals dagelijks management; agenda, mail, telefoon
– Online marketing: salesfunnels bouwen, social media, websites updaten in o.a. wordpress
– Communicatie: nieuwsbrieven, uitstraling bedrijf, huisstijl
– Projectmanagement en Evenementenorganisatie
– Digitaliseren bedrijfsprocessen

Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als zelfstandig ondernemer, directiesecretaresse, projectmanager, innovatiemanager en teamcoach zet ik in.

Pakketkeuze voor een aantal uren per week/maand
Je kunt mij inhuren voor een pakket met een aantal uren per week/maand afhankelijk van de hoeveelheid taken die je wilt uitbesteden. Daarover maken we van tevoren afspraken zodat we allebei weten wat er verwacht wordt. Doordat je met een pakket werkt heb je nooit onvoorziene kosten. Ik groei met je mee wanneer het werkpakket groeit. Dan heb je de mogelijkheid over te stappen op een groter pakket. Zo kan ik blijven bijdragen aan jouw bedrijf.

Win-Winsituatie!
Je hebt geen overheadkosten. Je hoeft geen apparatuur en kantoorinrichting aan te schaffen en geen ruimte in een kantoor beschikbaar te stellen. Ik zorg zelf voor eventuele bijscholing en trainingen.

Hoe werkt het?
We bepalen samen wat je nodig hebt en welke taken je uit handen wilt geven;
• Hoeveel uren er nodig zijn voor een klus.
• Welk urenpakket met welk tarief daar het beste bij past.
• Wanneer er persoonlijk of virtueel overleg nodig is.

Wat krijg je?
• Een specialist op het gebied van online marketing, innovatie en communicatie
• Ondersteuning op organisatorisch vlak
• Een sparringpartner
• Een professional die specialisten kan inzetten voor specifieke opdrachten
• Altijd backup beschikbaar bij verlof en ziekte
• Iemand die ervoor zorgt dat jij meer kan doen in minder tijd
• Je bedrijf groeit door jouw focus

 Alleen ben je sneller, samen kom je verder!

 

Patricia is een betrokken sparringpartner in een professionele zakelijke omgeving. Met scherp inzicht en ruime ervaring weet Patricia goed te schakelen op diverse niveau’s. Ze kan door haar oplossingsgerichte, pragmatische aanpak snel de slag maken van denken naar doen. Complexe organisatorische, procesmatige en interpersoonlijke vraagstukken zijn voor haar een natuurlijke uitdaging om excellente resultaten te boeken. 

Resi von Oerthel

Patricia is a well-spoken, very professional woman. There is nothing Patricia can’t handle. One of the most powerful personal characteristics she owns is gettings things done one way or the other. Thinking ahead, without any elephants in the room, going straight for the target. On a personal level, Patricia is a very social being. With a great background of social studies it’s pleasant to have a conversation about anything.

Paul Smit