Kaneel Granola

Fijne zaden en noten naar keuze met een vleugje kaneel voor een warme en zoete smaak. Een voordeel van kaneel is dat het je bloedsuiker stabiel houdt en je cholesterol verlaagt.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 25 min
Gang Lunch, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Keto
Porties 15
Koolhydraten 3 g

Ingrediënten
  

  • 150 gram zonnebloempitten
  • 150 gram pompoenpitten
  • 100 gram lijnzaad niet gemalen
  • 100 gram walnoten onbewerkt
  • 50 gram pecannoten 0nbewerkt
  • 100 gram kokosschaafsel ongezoet
  • 50 gram amandelschaafsel onbewerkt
  • 10 gram kaneel
  • 2 eetlepels kokosolie Royal Green is een heel goed merk!
  • 1 theelepel zeezout

Instructies
 

  • Zet de oven op 150 graden
  • Smelt de kokosolie in een pannetje of de magnetron
  • Meng alle pitten en noten
  • Voeg de kaneel en het zout toe
  • Meng de gesmolten kokosolie met de notenmix
  • Plaats in de oven voor 10 minuten en schep de noten even om
  • Plaats dan nog een keer voor 10 minuten in de oven

Notities

Je kan naast de pitten zelf kiezen welke noten je gebruikt in deze granola. Ketostyle noten zijn; macademia's, pecannoten, hazelnoten, amandelen en walnoten.
Een lekker portie van 30 gram granola in 150 gram ongezoete kokos- of griekse yoghurt als ontbijt of dessert (als je eraf kunt blijven).
Eet gezond, blijf gezond!

Voedingswaarde

Serving: 30gramKoolhydraten: 3g
Trefwoord Granola, keto, suikervrij
Heb je het recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebooken tag mij op @patriciakorssen