Keto Koffie Koekje
Zachte volle bodem van amandelmeel met 2 lagen van Cheesecake en Cacaopoeder.
Equipment
- Ovenschaaltje 20x20 cm
Ingrediënten
Amandelmeelbodem
- 200 gram amandelmeel
- 8 eetlepels roomboter gesmolten
- 3 eetlepels cacaopoeder
- 30 gram erythritol poedersuiker
Cheesecakelaag
- 450 gram roomkaas
- 2 eieren
- 50 gram Erythritol poedersuiker
- 2 eetlepels oplosbare koffie bv Nespresso
- 1 theelepel vanille extract of 1 mespunt verse vanillepoeder
Cacaotopping
- 1 eetlepel cacaopoeder
Instructies
Bodem van amandelmeel
- Zet de oven aan op 175 graden
- Smelt de roomboter en meng deze met de amandelmeel, cacaopoeder en de zoetstof. Kneed even goed met je handen tot deeg
- Bekleed een ovenschaal van ongeveer 20x20 met bakpapier en verdeel het deeg stevig over de bodem met de palm van je hand
- Zet in de oven voor 8 minuten en laat even afkoelen
Laag van Cheesecake
- Mix alle ingrediënten tot een mooie massa en verdeel over de bodem
- Zet terug in de oven voor 25 minuten en laat daarna even afkoelen voordat je deze aftopt met de cacao
Cacaolaag
- Na het afkoelen verdeel je de cacao met een zeefje over de Cheesecakelaag
- Zet nu in de koelkast voor ongeveer een uur
- Enjoy!
Notities
Deze heerlijke Koffie Koekjes zijn eenvoudig te maken en rijk aan een heerlijke, volle mokkasmaak.
Eet gezond, blijf gezond!