Kabeljauwpotje Caprese
Kabeljauw met mozzarella, tomaat en basilicum. Dé ingrediënten voor een heerlijke viscaprese.
Equipment
- Vismandje van de visboer
Ingrediënten
- 1 kabeljauwfilet zonder huid
- 1 tomaat
- 0,5 bol buffelmozzarella
- 2 eieren
- 50 gram roomkaas lidl classic of mascarpone
- 2 takjes bacilicum
- peper en zout
Instructies
- Zet de oven op 200 graden
- Snijd de kabeljauw in blokjes en verdeel over de bodem van het vismandje of ovenschaal
- Kruid de kabeljauw met wat peper
- Snijd de mozzarella en tomaat in plakjes en leg ze om en om op de kabeljauw
- Klop de eieren en meng hier de roomkaas doorheen, breng op smaak met zout
- Verdeel dit mengsel over de tomaat en mozzarella
- Snijd de basilicum in reepjes en verdeel over het gerecht
- Zet in de oven voor 35 minuten
- Eet smakelijk!
Notities
Dit vispotje van kabeljauw met een twist van caprese is vol van verschillende smaken. Een heerlijke italiaanse sensatie in je mond. Simpel en snel voor te bereiden, de oven doet de rest.
Eet gezond, blijf gezond!