Rolo's met een caramel vulling
Gevulde chocolade met een caramel crush
Equipment
- 1 ijsklontjesvorm
Ingrediënten
- 175 gram Chocolat melties dark
- 21 kneepjes Caramel Crush
Instructies
- Smelt 100 gram melties
- Verdeel dit goed over de hele vorm en de zijranden zodat de rolo straks dichtgemaakt kan worden, met je vinger is het handig om de zijkanten goed in te smeren.
- Zet in de vriezer voor 10 minuten
- spuit dan de caramel crush tot 3/4 van de bovenkant
- zet heel even een paar minuten terug in de vriezer
- smelt dan de overige chocolade melties en dek de bovenkant van de vormpjes af
- zet terug in de vriezer of koelkast en probeer eraf te blijven.
- Enjoy!
Notities
Zo eenvoudig met maar 2 ingrediënten! Ze staan binnen een half uur te shinen in jouw koelkast. Een minpuntje, je kan er niet vanaf blijven 😉