Oh' Choc CheeseCake
Een heerlijke cheesecake met een topping van Oh' Choc chocoladesaus!
Equipment
- 2 jars of glazen
Ingrediënten
Cheesecakelaag
- 40 ml slagroom ongeslagen
- 85 gram roomkaas
- 30 gram creme fraiche
- 20 gram poedersuiker erythritol
- 2 eetlepels vers citroensap
- 1 theelepel vanille essence
Chocolade toplaag
- 4 theelepels Oh' Choc chocoladesaus van Steviala
- 2 stuks aardbeien
Instructies
Cheesecakelaag
- Klop de room met de poedersuiker stijf
- Mix met een handmixer de roomkaas luchtig samen met de creme fraiche, citroensap en de vanille essence
- Spatel langzaam beetje bij beetje de slagroom door de roomkaasmix totdat alles mooi gemengd maar nog steeds luchtig is
- Verdeel dit over de 2 jars of glazen
Chocolade toplaag
- Verdeel de Oh' Choc chocoladesaus over de glazen en maak af met de aardbei
- Je kan dit wat koeler laten worden in de koelkast of gelijk opeten
- Enjoy!
Notities
Ik kreeg de mooie jars van mijn geliefde en er moest natuurlijke cheesecake in, smullen! De chocoladesaus Oh' Choc van Steviala geeft er net even een extra dimensie aan en is een aanrader.
Eet gezond, blijf gezond!